MailPlus trainingen & workshops

Leer alles over de software en e-mail marketing (automation)

Workshop e-mail marketing automation
In deze gevorderden training leert u hoe u geautomatiseerde e-mail marketing inzet met MailPlus. Ins en outs komen aan bod in de vorm van voorbeelden, klassikale uitleg en opdrachten. ‘s Middags gaat u onder begeleiding aan de slag met het uitdenken en realiseren van uw eigen automatische campagne(s).
Dagprogramma
Locatie
Voorwaarden
Inschrijven
Dagprogramma
Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

09.30 - 10.15: Introductie e-mail marketing automation
Wat is e-mail marketing automation? Een introductie tot e-mail marketing automation met inspirerende praktijk voorbeelden. Aan de hand van een klant lifecycle komen uiteenlopende campagnes aan bod. 

10.15 - 11.00: Werking MailPlus
Na begripsbepaling en inspiratie beantwoorden we de vraag hoe zo’n automatische campagne in MailPlus ingericht wordt. In 5 stappen wordt een voorbeeld campagne ingericht en krijgt u inzicht in de mogelijkheden van MailPlus.

11.00 - 12.30: Opdracht: Richt een campagne in
In een groepsopdracht bepaalt u de scope van de automatische campagne. En dan is het moment aangebroken dat u zelf achter de knoppen gaat zitten. In een trainingsaccount richt u een automatische campagne in aan de hand van het eerder besproken 5-stappenplan.

12.30 - 13.15: Lunch
Wij verzorgen voor u een uitgebreide en vooral gezellige lunch!

13.15 - 16.00: Uitdenken & realiseren van uw eigen automatische campagne(s)
Na een theoretische basis in de ochtend, gaat u ‘s middags aan de slag met het uitdenken en realiseren van uw eigen automatische campagne(s). MailPlus Specialisten staan paraat om u hierbij te begeleiden.
Locatie
De workshop wordt georganiseerd bij het bedrijf Spotler in Zoetermeer. Het adres is:

Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Parkeer gratis in onze parkeergarage

U kunt gratis parkeren in onze (gedeelde) parkeergarage. De ingang bevindt zich aan de Boris Pasternaklaan. Is hier geen plek meer? Parkeren in de omgeving is ook gratis.
Voorwaarden
De workshop wordt in klassikaal verband met een maximum van 12 cursisten gegeven. Voor deze workshop zijn de algemene voorwaarden en de tevredenheidsgarantie van toepassing.
  • De prijs van de workshop per persoon bedraagt €295,- (excl. BTW) en wordt gefactureerd via uw MailPlus-leverancier.
  • MailPlus heeft het recht een workshop te annuleren bij minder dan 4 deelnemers. Een alternatieve datum wordt aangeboden.
  • Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de cursus. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Hierbij gaan we uit van het oorspronkelijke bedrag dat de training vertegenwoordigd ongeacht eventuele kortingen.
  • Voor het volgen van deze workshop is basiskennis van MailPlus noodzakelijk. Bij voorkeur in de vorm van een afgeronde Marcom- of eCom-training.

Tevredenheidsgarantie


MailPlus staat voor kwaliteit. Voor zowel onze producten als trainingen hanteren we een “tevredenheidsgarantie”. Om hier gebruik van te maken zijn drie voorwaarden van toepassing.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie:
  • U heeft ter plekke uw onvrede aan de docent kenbaar gemaakt.
  • In het evaluatieformulier heeft u de cursus beoordeeld met een 5 of lager.
  • U heeft binnen drie werkdagen contact opgenomen met MailPlus via educatie@nl.spotler.com of 079 – 363 12 10 en aangegeven gebruik te willen maken van de tevredenheidsgarantie.
Inschrijven workshop
Wilt u maximale impact met uw eigen automatische campagnes? Schrijf u in voor de workshop "E-mail marketing automation". Op deze dag:

 doet u inspiratie op door praktijkvoorbeelden
 leert u automatische campagnes inrichten in MailPlus
 gaat u onder begeleiding aan de slag met uw eigen campagne(s)
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl. Let op; wilt u meerdere personen inschrijven? Schrijf ze dan apart in met elk een uniek e-mailadres.
 *
 *
 *
 *
Heeft u vragen? Laat het ons weten via: educatie@nl.spotler.com en 079 – 363 12 10